Kippariohje 2/2019

Dragonmelonnan järjestelyt etenevät totuttuja uomiaan, mutta vielä on monia asioita järjestettävänä ja järjestelyihin liittyviä kysymyksiä ratkottavana. 

Tämän kippariohjeen tärkeimmät viestit koskevat melonta-aikoja,  pysäköintijärjestelyjä, terassitoimintoja, kilpailusääntöjä ja oheisohelmaa.  Kaikki kilpailut käydään 16.8.2019.

Kilpailu on 30. vuotisjuhlakilpailu, minkä jälkeen Helsingissä järjestettävä tapahtuma jää tauolle.

HARJOITUSAJAT

Salaharjoittelu jatkuu Helsingin Melontakeskuksessa 13.8. asti.  Salaharjoittelun hinta on 70 euroa/kerta ja yksi kerta on kestoltaan 60 minuuttia.  Salaharjoittelua koskevat varaukset voit hoitaa kätevimmin kotisivumme kautta.  Salaharjoitusten osalta joukkue saa kilpailujen jälkeisessä ajassa laskun. 

KILPAILUAJAT

Lopulliset lähtöajat julkistetaan seuraavan, 3/2019, kippariohjeen yhteydessä. Kilpailun aikataulu poikkeaa viime vuodesta joukkuemäärän muuttumisen vuoksi.  Tiedotamme asiasta tarkemmin viimeistään 2.8.

KARSINTAJÄRJESTELMÄ

Karsintajärjestelmä vahvistetaan 2.8. mennessä.  Kaikki melonnat tapahtuvat saman päivän aikana.

NIMIKYLTIT

Nimikyltit ovat saatavilla salaharjoituspaikalla Helsingin Melontakeskuksessa ajalla 5.8. - 8.8. klo 16.00 – 19.00.  Tarkemmat tiedot salaharjoittelua hoitavilta laiturimiehiltä.

MELONTARATA

Melonnan tukikohtana toimii Helsingin Melontakeskus (Rajasaarenpenger 8, 00250 Helsinki).

Melontarata merkitään Rajasaaren sillan tuntumassa "suojapoijuin".

SÄÄVARAUS

Järjestäjät pidättävät oikeuden siirtää tarvittaessa lähtöä, vaihtaa kilpailuaikaa tai tarvittaessa peruuttaa kilpailun sääolosuhteiden sitä edellyttäessä.  

VENENUMEROINTI

Veneet asettuvat lähtölinjaan siten, että numerointi alkaa vasemmalta, ensin nro 1., sitten nro 2. jne.

RAVINTOLAPALVELUT  HARJOITUSPAIKALLA

Harjoitusviikolla ei ole ruoka- eikä juomamyyntiä.  Kilpailun aikana "tarjoilu pelaa" ja siksi kannattaa tehdä ennakkoon dragonrahatilauksia.

RAVINTOLAPALVELUT

Maksuvälineet

Melontakeskuksessa tarjolla olevat ravintolapalvelut voi maksaa rahalla, erityisellä dragonrahalla tai pankkikortilla.  Pankkikorttimaksujen alaraja on 30 euroa per ostokerta.

Ennakkotilaukset

Dragonrahoja voit tilata joukkueellesi ennakkoon kotisivulta tulostettavalla tilauslomakkeella. Näin nopeutat joukkueesi asiointia myyntipisteissä maksamalla ruuat ja juomat kätevästi dragonrahalla. 

Ruoka- ja juomatilauksen suoritettuasi Sinulle saapuu postin mukana lasku, joko ennen tai jälkeen kilpailun.  Tilaustasi vastaan Sinulle luovutetaan tilaamasi määrä dragonrahoja, jotka toimivat maksuvälineenä kaikissa Melontakeskuksen myyntipisteissä. 

Dragonrahojen palautusoikeus
Käyttämättömiä dragonrahoja ei lunasteta takaisin.

PUKEUTUMISTILAT
Joukkueet voivat käyttää Melontakeskuksen puku- ja pesutiloja, finaalipäivänä on mahdollisuus saunomiseen ja myös meriuintiin.

VAIHTOALUE

Vaihtoalue sijaitsee nurmialueella itäpuolen laitureiden tuntumassa.  Joukkueet kokoontuvat vaihtoalueelle lähtölistoihin merkittynä aikana.  Arvioitu melonta-aika lähtöpaikalle on noin 15 - 20 min siitä kuin vene on lastattu.

PYSÄKÖINTI
Rajasaarenpenkereen varrella sijaitsee kaksi pienehköä julkista pysäköintialuetta, joita käyttävät alueella toimivien veneily- ja melontaseurojen jäsenet.  Rajasaaressa on kaksi julkista pysäköintialuetta. Rajasaaressa on pysäköinti tapahtuu 2 H tai 4 H -paikoilla (klo 8.00 - 18.00). 

KILPAILUN SEURAAMINEN
Parhaat katselupaikat löytyvät Rajasaaren sillalta ja Melontakeskuksen rantaterassilta.

OMAT MOOTTORIVENEET
Kilpailua voi seurata myös omasta moottoriveneestä käsin, mutta vene ei saa millään tavoin olla itse melontareitillä, sen lähtö- tai maalialueella eikä aiheuttaa kilpailijoille aallokkoa.  Veneelle ei ole Melontakeskuksen lähialueella pysäköintipaikkaa.

JÄNNITTÄVÄ OHEISKILPAILU
SUP -lautailu on saanut paljon näkyvyyttä eri medioissa viimevuosina.  Järjestämme yrityssarjan joukkueille keskiviikkona 100 metrin mittaisen SUP -kilpailun.  Torstaina on vuorossa yhteisösarjan joukkueilla sama kilpailu ja perjantaina mukaan tulevat Ladies Cup -melojat.  Kaikista nopein meloja voittaa joukkueelleen syyskuussa järjestettävän melontasafarin - kannattaa siis tarkkaan harkita, kuka joukkuettasi edustaa kilpailussa.

TOIMISTOAIKA
Toimisto pyrkii vastaamaan puhelimeen arkisin klo 10.00 – 12.00 mutta käyttäkää ensisijaisesti sähköpostia (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), sillä yhden miehen osa-aikainen "konttori" on rajoitetusti tavoitettavissa.

JÄRJESTÄVÄ ORGANISAATIO
Melonnan järjestelykoneisto (Helsingin Kanoottiklubi ry ja yhteistyöjärjestöt) toimii lukuun ottamatta osa-aikaista tapahtuman johtajaa kokonaisuudessaan vapaaehtoispohjalta.   Järjestäjille kertyvää taloudellista tulosta ei jaeta henkilökohtaisina etuuksina edelleen.

Go To Top