Nyt kilpailu alkaa!

Neljännessä kipparitiedotteessa on koostetusti viime hetken tärkeät pointit:

Kilpailun aikataulu
Tarkista joukkueesi lähtöaika, se on aika jolloin lähettäjän pistooli pamahtaa lähtöpaikalla.  Lähtölistaa on tänään 14.8. muokattu.

Mikäli jokin joukkue jäisi yksin omaan karsintalähtöönsä, niin se siirretään seuraavaan lähtöön ja pakottavassa tapauksessa omaa lähtöä edeltävään.

Jatkoon selviytyminen
Lähtölistaan on merkitty jatko-ohjelma ja kuinka monto joukkuetta selviytyy loppukilpailuun.  Jatkoon pääsy perustuu joukkueen melomaan yhteisaikaan.

Ratamerkinnät
300 metrin kilpailu käydään suoralla radalla ja siinä huomiotavana on vain lähtöpoijut ja maaliliput.  Lähtö on merkitty lippupoijuin.  Tarkista netistä vielä ratakartta!

Rajasaaren sillan alitse saa meloa vain keskimmäisestä poijuin merkitystä silta-aukosta.  Järjestäjät asettavat kaksi punaista poijua siltapylväiden huomioimiseksi Rajasaareen vievän sillan pohjoispuolelle, noin 15 metriä ennen siltaa.  Rata kulkee poijujen välistä, mutta muutoin niitä ei tarvitse huomioida

Veneiden lukumäärä
Tapahtuma järjestetään tänä vuonna 8 veneen määrällä.

Melominen lähtöpaikalle
Toisin kuin aiemmin lähtöön menevät joukkueet melovat aikataulusyistä Rajasaaren salmen kautta lähtöpaikalle.  Maalilinjan eteläpuolella päivystävä valvontavene antaa oikeuden meloa rata-alueella - sillan jälkeen siirrytään rata-alueen oikealle (Rajasaarenpenger) puolella.  Lähtöjen aikana ei saa meloa melontasuuntaa vastaan.  Lähtöjen välinen aikataulu on joukkueille hyvin kireä ja siksi toivomme joukkueiden omalta osaltaan tekevän parhaansa aikataulussa pysymisen eteen.

Säätila
Seuraamme ennusteita ja toimimme niiden pohjalta.

Kunniakirjat
Joukkueen kipparit voivat tulostaa kunniakirjat dragonliiton nettisivulta.  Erillisiä kunniakirjoja ei jaeta kisapaikalla.

Dragonrahat
Pyydän kiirehtimään dragonrahojen ennakkotilausta, jotta saamme a) rahat painetuiksi ja b) varattua sopivan määrän ruokaa kisapaikalle.

Dragonrahoja voi ostaa lisää kisainfosta melonnan aikana.

Sup Grand Prix
Sup kilpailuun on varattu huippupalkinto - 20 hlön melontasafari.  GP -kilpailun kulku on seuraava:
- melonta tapahtuu dragonkilpailujen terassialueen edessä ja maalina on "normaali maali", melontamatka on 100 metriä.
- lautojen vaihdot ja vesille meneminen tapahtuvat  terassin edessä olevalta laiturilta
- joukkueet ilmoittavat yhden joukkuetta edustavan melojan nimen kisainfoon klo 19.00 mennessä
- GP -melonnan karsinnat järjestetään maks. viiden laudan yhteislähtöinäta
- aikojen perusteella kaksi nopeinta yritys- ja yhteisösarjojen melojaa pääsee perjantain finaaliin
- ladies cupin meloja on mukana suoraan finaalissa
 
Aikataulu on esitetty melonnan lähtölistat -sivulla.

Palkintojen jakaminen Aloitamme sen järjestyksessä ladies cup, yhteisösarja ja yrityssarja. SUP GP -kilpailun pääpalkinto on käytettävissä syyskuussa 2019.

Go To Top