Sinulle kippari

Tervetuloa dragonmelontakilpailuun! Kiitämme Sinua siitä, että olet ottanut vastuullesi kipparin tehtävän. Kippari on joukkueen avainhenkilö, joka pitää yhteyttä joukkueen ja kisatoimiston välillä. Olet saanut harteillesi ns. ylimääräisiä töitä, mutta olemme varmoja siitä, että joukkueesi iloiset ilmeet palkitsevat työsi.

Dragonmaili järjestetään nyt kahdeksatta kertaa Seurasaaren vesistössä.  Kilpailun "formaatti" on sama kuin vuonna 2017.

Tiedotteet joukkueille

Käytämme tiedotteiden lähettämiseen kotisivullamme julkaistavia ilmoituksia ja kippariohjeita. Muista kertoa meille sähköpostiosoitteesi pikatiedotteita varten!

Yhteydenpito toimistoon

Käytä mahdollisuuksien mukaan sähköpostia, sillä toimiston mahdollisuudet vastaanottaa puheluita ovat rajalliset.

Seuraavat kippariohjeet

Seuraava kippariohje ilmestyy viikolla 31/2018 ja sen tärkeintä sisältöä ovat kilpailusuoritusten aikataulut kellonaikoineen, kunhan lopullinen joukkuemäärä on tiedossa. Pidätämme toistaiseksi oikeuden olla vahvistamatta kilpailujärjestelmää ennen ilmoittautumisajan umpeutumista.  Tämän hetkinen joukkuemäärä on yllättävän suuri.

Muut kippariohjeet ilmestyvät viikolla 31 - 33/2018 ja sen pääasiallisen sisällön muodostavat karsinta- ja loppukilpailun keliolosuhteisiin ja kilpailureitteihin liittyvät asiat sekä lopulliset kilpailuaikataulut.

Lajisäännöt

Melonnassa noudatettavat säännöt ovat nähtävillä kotisivullamme osoitteessa ww.dragonliitto.com.

Mainossäännöt

Melonnassa noudatettavat mainossäännöt ovat nähtävillä kotisivullamme.

Turvamääräykset

Melonnassa noudatettavat turvamääräykset ovat nähtävillä kotisivullamme.

Salaharjoittelu

"Salaharjoittelu" on hauskaa ja saattaa jopa parantaa joukkueen menestymismahdollisuuksia. Salaharjoittelu tapahtuu Helsingin Melontakeskuksessa osoitteessa Rajasaarenpenger 8, 00250 Helsinki. Salaharjoittelukerta voi kestää enintään 60 min ja se maksaa kilpailuun ilmoittautuneelle joukkueelle 70 euroa/joukkue. Harjoitusmaksut laskutetaan joten melontapaikalla ei suoriteta harjoitusmaksua.  Harjoitusajat varataan kotisivumme välityksellä käyttäen osallistumismaksulaskun mukana saatua salasanaa. Jos olet hukannut salasanan niin saat sen soittamalla tai sähköpostiviestinä.

Salaharjoituskertaan sisältyy joukkueen niin halutessa lyhyt maissa/laiturilla tapahtuva opastus. Ajalla 6. - 9.8. ja 13.8. päivystää "valmentaja" vesillä veneellä neuvomassa joukkueita.

Melontakeskuksesta löytyy myös saunatiloja, joita voi vuokrata kohottamaan joukkuehenkeä.  Ns. "omia eväitä" ei Melontakeskuksen alueella sallita.

Sauna- ja ravintolapalveluista voit tiedustella liiton toimistosta – ennen harjoitusajan varaamista Sinun kannattaa varmistaa, että saunatilat ovat vapaana.  Saunatilojen varaaminen on mahdollista koko kesäkauden ajan edellytyksellä, että tilat ovat vapaana.  Saunatiloihin on saatavilla ruokaa ja juomaa.

Oheispalvelut

Kilpailupaikalla on tarjolla sekä ruokaa että juomaa. Näihin palveluihin voit tutustua kotisivullamme. Mikäli haluat tilata tuotteita ennakkoon ja maksaa ostokset helposti/turvallisesti melontapaikalla niin tilaa dragonrahaa, tilauslomakkeen löydät kotisivultamme.

Saunatilausten yhteydessä ruoka- ja juomapalvelut ovat aina saatavilla ennakkotilauksella.

Turvatoimet

Tapahtuman aikana vesillä päivystää sukellusvarustein turvaryhmä. Jokainen meloja on velvollinen käyttämään kelluntapukinetta/melontaliiviä.

Ilmoittautumismaksun maksaminen

Ilmoittautumisesi jälkeen saat laskun osallistumismaksun suorittamista varten.  Maksettua osallistumismaksua ei palauteta, mikäli joukkue peruuttaa osallistumisensa melontaan.

Harjoitusmaksun maksaminen

Harjoitusmaksut laskutetaan kilpailun jälkeen. Joukkue voi veloituksetta peruuttaa harjoitusaikansa ilmoittamalla siitä sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.liiton toimistoon.  Mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin kolme päivää ennen harjoitusaikaa, niin harjoituksesta peritään täysi harjoitusmaksu.

Go To Top