Kilpailun ajan toimii Melontakeskuksen ranta-alueella kisaterassi, jonka toteutuksesta vastaa Helsingin Melontakeskus Oy. Terassilta voit ostaa:

  • olut (6 eur), siideri (7 eur), virvoitusjuomat (3 eur)
  • ruokaa (8 eur), makkaraa (2 eur), kahviotuotteita (alk. 2 eur)

Ravintolapalvelujen maksamista varten on mahdollista tilata ennakkoon dragonrahoja ja käyttää niitä maksuvälineenä kisa-alueella. Dragonrahat ovat arvoltaan 1, 2, 6 tai 8 euroa.

Dragonraha

Terassilla tarjolla olevat ravintolapalvelut voit maksaa kätevimmin erityisellä dragonrahalla. Dragonrahat ovat arvoltaan 1 euroa, 2 euroa, 6 euroa ja 8 euroa. Dragonrahalla nopeutat joukkueesi asiointia myyntipisteissä ja vältät käteisen rahan käyttöä.

Dragonrahat voit tilata joukkueellesi ennakkoon rahojen tilauslomakkeella. Tilauksen suoritettuasi Sinulle saapuu postin mukana lasku. Tilausta vastaan Sinulle luovutetaan tilaamasi määrä dragonrahoja, jotka toimivat maksuvälineenä terassin myyntipisteissä.

Dragonrahaa on mahdollisuus hankkia aina melontatapahtuman päättymiseen asti. Joukkueet voivat myös lunastaa lisää dragonrahaa kilpailupaikan rahanvaihtopisteestä käteisellä rahalla tai pankkikortilla.

Käyttämättömiä dragonrahoja ei lunasteta takaisin.

Käteinen raha ja maksukortit

Terassilla hyväksymme vain käteisen rahan maksuvälineenä.  Käteisellä rahalla ja pankkikortilla voit ostaa kisatoimistostamme dragonrahoja.  Ostosten alaraja on 50 euroa.  Meillä käyvät useimmat pankki- ja luottokortit. 

Teltta 1 kutistettu